El PI
Salas: “Hem vengut a fer feina i no ha perdre temps en la crítica destructiva i buida”
Antoni Salas i Magdalena Vives han pres possessió com a consellers insulars electes del Consell de Mallorca.
el-pi.com 09/07/2023 - 11:32:21

Salas: “Hem vengut a fer feina i no ha perdre temps en la crítica destructiva i buida”

Antoni Salas i Magdalena Vives han pres possessió com a consellers insulars electes del Consell de Mallorca

Antoni Salas Roca i Magdalena Vives Fernández han pres possessió del càrrec de consellers insulars electes del Consell de Mallorca en representació d’El PI-PROPOSTA PER LES ILLES BALEARS.La formació va treure dos representants a la institució insular i aquest dissabte han jurat el càrrec i han agafat possessió del seu escó.

El portaveu a la cambra insular, Antoni Salas, ha estat l’encarregat de fer el discurs de posicionament durant el ple de constitució i elecció del president. I ha volgut deixar ben clar que “els consellers d’El Pi-Proposta per les Illes hem vengut per fer feina i no volem perdre temps en la crítica destructiva i buida”.

Salas ha recordat que “El Pi es va oferir l’endemà de les eleccions la possibilitat de la seva abstenció perquè no s’hagués de pactar amb la ultradreta. Fins i tot qualque altre partit també es va manifestar així d’entrada, però, al final, l’opció de l’abstenció no ha estat possible i crec, sincerament, que tots els partits en som responsables”, ha assegurat Salas.

També ha aprofitat per fer autocrítica. “Quina llàstima, no haver pogut trobar la manera d’aportar directament al Govern de Mallorca. Però bé, ho farem des de l’oposició. Manifestarem allò que no ens agradi, de forma clara i contundent, però també, intentant aportar una alternativa o una solució que considerem idònia per a cada situació o problema”, ha assegurat Salas.

Hem vengut a fer feina. Hi ha molts de projectes en què sabem que coincidim i ens tendreu devora per dur-los endavant: els vials urbans, el tram 1 del segon Cinturó, rotondes, el SAD, dignificar el paper de la caça social, la promoció del producte local… entre d’altres” ha recalcat Salas en el seu discurs.

Per altra banda, li ha demanat al president Galmés que “a les Balears hi ha dues llengües oficials. Des d’el Pi no volem cap pas enrere en matèria de Llengua i Cultura, en Igualtat i en la lluita contra la Violència Masclista; organitzin com vulguin la feina, li donin la forma o el nom que vulguin, però no consenti cap passa enrere”, ha sentenciat Salas.

Per acabar, Salas, en nom seu i de l’altra consellera de la formació Magdalena Vives, ha volgut donar les gràcies a la fins ara consellera d’El Pi, Xisca Mora, per la seva tasca els darrers anys; a les seves famílies, als companys i amics del partit i a tota la gent han confiat en El Pi. “Visca Mallorca, i anem per feina!”.

 

Reciente
Visto
Comentado