El PI
Gori Ferrà proposa un pla estratègic per a Inca que inclou la reforma integral del casc antic
El Pi va presentar ahir vespre el seu candidat a la batlia d’Inca
el-pi.com 23/03/2019 - 15:52:45

Gori Ferrà proposa un pla estratègic per a Inca que inclou la reforma integral del casc antic

El Pi va presentar ahir vespre el seu candidat a la batlia d’Inca

Gori Ferrà ha proposat, en la seva presentació com a candidat a la batlia d’Inca, la redacció d’un pla estratègic per planificar el futur del municipi per als pròxims 20 anys. Aquest pla inclou la reforma integral del casc antic, amb la creació d’espais públics i la peatonalització de carrers per afavorir una zona comercial a cel obert. El projecte també contempla la reforma integral de la Gran Via Colom, l’augment dels habitatges socials i per lloguer, ajudes per a la rehabilitació i la modernització industrial i comercial del municipi.

Gori Ferrà ha assegurat que la seva candidatura a la batlia d’Inca aporta “molta dedicació, capacitat per arribar a acords, moderació i molta il·lusió per millorar la ciutat”. Una manera de fer feina que “El Pi ha demostrat en aquests 4 anys de feina a l’Ajuntament d’Inca”.

De la gestió municipal d’aquesta legislatura, Ferrà ha destacat la baixada de l’IBI, el desbloqueig de les obres de reforma del Teatre Principal i la millora dels aparcaments i de les instal·lacions esportives. També s’ha compromès a “seguir reclamant l’execució definitiva de la Ronda Nord”.

A la presentació de Gori Ferrà com a candidat d’El Pi Inca van assistir entre altres, el president, Jaume Font, la vicepresidenta, Francisca Mora, el secretari general, Josep Melià, el candidat al Congrés, Joan Miralles, i la número 2 de la formació al Parlament, Lina Pons.

 

Reciente
Visto
Comentado