Partit Popular de Manacor
La convenció nacional del Partit Popular: un lloc de defensa de la unitat d’Espanya y de la llibertat dels ciutadans
La candidata a la batlia, Maria Antònia Sansó, ha expressat que a l’acte es va demostrar la unió del PP per aconseguir una Espanya millor.
comunicacio.pp.manacor 21/01/2019 - 08:23:27

La convenció nacional del Partit Popular: un lloc de defensa de la unitat d’Espanya y de la llibertat dels ciutadans


    La candidata a la batlia, Maria Antònia Sansó, ha expressat que a l’acte es va demostrar la unió del PP per aconseguir una Espanya millor

    Biel Company, durant la seva presentació com a candidat autonòmic, va declarar que “el PP només és radical cercant solucions per millorar la qualitat de vida de la gent”

    El president Pablo Casado ha afirmat que vol guanyar per “recuperar el futur d’una Espanya en llibertat”

El PP de Manacor ha fet acte de presència a la convenció nacional del Partit Popular, celebrada aquest cap de setmana a Madrid. La candidata a la batlia, Maria Antònia Sansó, no s’ha volgut perdre l’acte i ha assegurat que “ha estat un plaer poder escoltar les ponències de cada un dels participants, que han demostrat la unió davant el projecte en comú que té el Partit Popular enfocat en la llibertat, el benestar dels ciutadans i la lluita per una Espanya millor“.

El primer dia de la convenció, es va dur a terme la presentació dels candidats autonòmics on va xerrar el de les Illes Balears, Biel Company. Durant l’acte, el president autonòmic va voler recordar que “des del PP defensem la nostra cultura i la nostra llengua pròpia sense imposicions, perquè tenim dues llengües oficials i les volem a les dues per igual” i que “malgrat que Balears no estigui geogràficament en el cor d’Espanya, portam a Espanya en el cor i és necessari valorar la diversitat extraordinària del nostre país”. També va declarar que “el PP només és radical cercant solucions per millor la qualitat de vida de la gent. La radicalitat s’ha d’aplicar al sentit comú, a la centralitat i a la convivència”.

Durant els 3 dies que ha durat la convenció, s’han tractat temes com l’ocupació, destacant l’interès que sempre ha tingut el PP per generar llocs de feina; la memòria i justícia per a les víctimes del terrorisme, destacant que són el futur i no el passat; la violència de gènere i qualsevol altre tipus de violència, defensant una legislació eficient; i la sostenibilitat com a repte principal dins la quarta revolució industrial. A més, s’ha defensat la lluita per la unitat d’Espanya i per la llibertat, apostant pel benestar i creixement dels ciutadans.


El discurs de clausura del president Pablo Casado

En la clausura de l’acte, el president del PP, Pablo Casado, ha fet un discurs on ha reafirmat els objectius i compromisos del Partit Popular. Ha explicat que “el PP manté el compromís inequívoc per combatre la violència contra les dones, intensificant també les mesures contra la violència domèstica a nins i ancians”. Així mateix, ha volgut recalcar que en matèria de seguretat s’ha de tenir “una política realista” i que necessitem reforçar les nostres capacitats de defensa i erradicar la radicalització islamista en el nostre país. “Hem de tornar a les polítiques responsables d’immigració. Vull una Espanya amb fronteres segures, obertes pels que venguin legalment a fer feina i respectar les nostres lleis i mode de vida”. Casado també ha afirmat que “el meu govern liderarà la revolució fiscal abaixant impostos, consagrarà la llibertat d’elecció educativa amb una nova llei, garantirà la sanitat pública i l’impuls a la natalitat”.

Per finalitzar, el president ha assegurat que si guanya el PP, guanyen tots els espanyols, perquè “menys PP està resultant ser menys Espanya, més separatisme i més populisme”. També ha afirmat que “no vol un PP petit, sinó un PP ambiciós, que il·lusioni. Vull sortir a guanyar. Guanyarem per recuperar el futur d’una Espanya en llibertat”.



Reciente
Visto
Comentado